Verbinden met omgeving
en naasten

foto: Parspouya

Jij bent hoofdpersoon van jouw verhaal

Het verhaal dat jou heeft gevormd volgt uit de geschiedenis van je cultuur, je voorouders, de gebeurtenissen en ervaringen van jou, jouw familie, vrienden en mensen om je heen. In dit verhaal ben jij zelf hoofdpersoon en behalve verteller ook schrijver. Jij hebt alle kennis en touwtjes in handen. En samen gaan we op zoek naar de bredere betekenis van jouw worsteling in dat verhaal. Jouw systeem (de belangrijke mensen in uw omgeving, familie, vrienden, collega’s) is een belangrijk onderdeel van je verhaal en ik ga je dan ook uitdagen om deze personen te betrekken bij je behandeling.

Leg nieuwe verbindingen

Door het verbeteren van de verbindingen met de mensen binnen jouw systeem, maken we je draagkracht groter. Daarmee kan je de problemen gemakkelijker aanvaarden, verminderen of zelfs laten verdwijnen!

Het besef dat een mens niet alleen is, maar onlosmakelijk onderdeel is van zijn geschiedenis, van zijn verhaal en van zijn systeem is dan ook een belangrijke kern van mijn werkwijze.

Maak een afspraak

Een kennismaking is altijd gratis
06 41 21 44 69

 

foto: flickr

Werkwijze

Een klik met je behandelaar is een belangrijke succesfactor van elke behandeling. Dat is bij mij niet anders.

Als jij denkt dat ik je kan helpen, laten we dan snel vrijblijvend kennismaken. Zo’n eerste kennismaking van een half uur, aan de telefoon of in de praktijk, is altijd gratis.

Je kan je aanmelden door me een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., te bellen of te appen: 06-412 144 69

(Ben je jonger dan 16, dan heb ik toestemming nodig van je wettelijk gezag. Meestal allebei je ouders.)

Wanneer je besloten hebt dat ik je mag helpen, dan plannen we eerst een intakegesprek. In dit gesprek wil ik je beter leren kennen, meer weten over de redenen van je aanmelding en wat je hoopt te bereiken met onze gesprekken. Daarna stellen we een zogenaamd behandelplan op. Hierin staan jouw doelen geformuleerd en de manier waarop we hieraan gaan werken.

Dit plan ondertekenen we allebei en zal leidraad zijn in onze gesprekken. In onze gesprekken zal ik je steeds vragen waarop jij vindt dat de aandacht gericht moet zijn en wat je denkt dat je nodig hebt om de volgende stap te kunnen zetten.

Want, helaas, ík kan jouw problemen niet oplossen. Maar met mijn hulp kan je dat prima zelf.

Echt waar.